IngatlanTV - Ingatlan keresése
IngatlanTV - IngatlanokIngatlanTV - VideókIngatlanTV - Ingatlan keresőkIngatlanTV - Hitelközpont
Miért mi-Miért Ingatlan TV?
IngatlanTV - Ingatlanközvetítés a jövobol!

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

 
Ingatlan gyors keresés
Állás
Csok infó
Egyéb
Partner linkek
Jognyilatkozat


Önnek ingatlana az egyik legnagyobb értéke, bízza a megfelelő szakemberre!

Máshogy, mint mások.

Juttassa előnybe eladó ingatlanát más értékesítésre váró ingatlanokkal szemben!
Találjon ingatlant könnyebben velünk!


Ingatlan értékesítés

A mai gazdasági és pénzügyi válsággal terhes időkben egy értékesítésre váró lakás, ház, ingatlan eladhatósági idejét és árát nagymértékben az ingatlanra fordított hirdetések, reklámok milyensége és ezekre fordított költségek mértéke határozza meg.

Mi, a már magánszemélyek és más ingatlanközvetítők számára is elérhető és alkalmazott hirdetési lehetőségeken kívül, figyelemfelkeltő ingatlanhirdetéseket, más értékesítési technikákat, marketing eszközöket, valamint Magyarországon forradalmi újdonságnak számító ingatlan videót is alkalmazunk, amellyel az Ön eladandó lakását, családi házát, vagy akár más ingatlanát kiemeljük a többi egyazon időben hirdetett ingatlanok közül, mivel a film, videó kifejezőerejénél fogva a legnagyobb hatású marketing kommunikációs eszköz, ezzel lehetőséget adva Önnek az átlagtól eltérő, hatékonyabb hirdetésre és gyorsabb ingatlanértékesítésre.

Nagy látogatottságú ingatlan portálokon hirdetjük ügyfeleink eladó ingatlanait.

Több országos ingatlanközvetítő hálózatnak vagyunk a tagja.

Irodánk tagja a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének (MIÉSZ), tagjaink egymással együttműködve tudják kiszolgálni eladó és vevő ügyfeleiket egyaránt,
így ha Ön minket bíz meg, több száz iroda segíthet az ingatlana értékesítésében!
MIÉSZ ingatlanközvetítő azonosító kártyával rendelkezünk.

 

Ingatlan vásárlás

Ingatlankeresőként bizonyára megtapasztalta már több telefonszámla kézhezvételekor, hogy mekkora felesleges költséget okozott Önnek a sokszor semmitmondó, röviden, tömören megfogalmazott, fotók, videók nélküli ingatlan apróhirdetések hívogatása és mennyi bosszúságot és időveszteséget jelentett, hogy nem az elképzelt és keresett, valamint anyagilag elérhető ingatlanokat tekintette meg. Valószínű, hogy halott már olyanról is , hogy nem megfelelő ingatlanpiaci ismeret miatt hosszú jogi procedúra követte egy ingatlan tranzakció létrejöttét az eladó és vevő között, vagy létre sem jött az adásvétel az ingatlanszakmai ismeretek hiánya miatt.

Ettől szeretnénk mi Önt megkímélni, igényfelméréssel, információ átadással, képekkel, ingatlanvideóval, személyre szabott, díjmentes hitelügyintézéssel és nem utolsó sorban sokéves ingatlanközvetítői tapasztalatunkkal, valamint megfelelő jogi, ügyvédi háttérrel.


Szakértelem és megbízhatóság

Ingatlan eladóink, vevőink és hitelfelvevőink támaszkodhatnak szakértelmünkre.

Tapasztalatunkkal megkönnyítheti és biztonságosabbá teheti az ingatlanértékesítést, ingatlanvásárlást, vagy a hitelfelvételt. Városunk és a környék egyik legrégebben működő ingatlanközvetítő cége vagyunk.

Sikerünkhöz megfelelő alapot biztosít a Zalaegerszegen illetve Zala megyében végzett, közel 15 éves ingatlanforgalmazói tevékenységünk, valamint kiváló infrastrukturális és informatikai hátterünk, amely megbízhatóan szolgálja ingatlanhirdetéseink folyamatos megjelenítését.

 

Minőség és siker

Tudatában vagyunk azzal, hogy eredményességünk és megítélésünk az ügyfeleink számára nyújtott szolgáltatások minőségétől és sikerességétől függ. Munkánkat partnereink folyamatosan minősítik.

Sikerünk és megítélésünk sokszor azon mérhető le, hogy a megkeresést követi-e újabb megkeresés.

Felelősségteljes és sikeres tevékenységünket bizonyítja, hogy számtalan ügyfelünk a hosszútávon ismétlődő kapcsolatok kiépítésére törekszik velünk.

 

Várjuk megkeresését!


Sipos András
Ügyvezető

Das Haus Immobilien KFT.

Cégbírósági bejegyzés száma: (20-09-072529)
Ingatlanközvetítői Névjegyzék regisztrációs száma: 52343902
Ingatlanközvetítői OKJ képzés: 2003.06.28

 

Rendezés: Véletlenszerü (random)
 
Rendezés: Legújabb
 
Rendezés: Legolcsóbb
 
Rendezés: Legnagyobb alapterület
Zalaegerszeg, Gógánhegy, családi ház
Zalaegerszeg, Gógánhegy, családi ház - Zalaegerszegen Gógánhegyen zártkerti ház eladó.Csendes , jó állapotú ház eladó. www.dashaus.hu
21.500.000 Ft.
Zala megyében, Zalaegerszegen Gógánhegyen zártkerti ház eladó. www.dashaus.hu
Zalaegerszeg, Ola, családi ház
Zalaegerszeg, Ola, családi ház - Eladó téglaház Olában Zalaegerszegen. www.dashaus.hu
16.499.000 Ft.
Zala megye székhelyén, Zalaegerszegen Olában, azonnal költözhető, masszív, modernizálást igénylő, de jelenleg is beton födémes, egyedi gázkonvektor fűtésű, téglaépítésű ház eladó! www.dashaus.hu
Nagykanizsa, Belváros, családi ház
Nagykanizsa, Belváros, családi ház - Nagykanizsán eladó téglaépítésü ház
5.300.000 Ft.
Azonnal költözhető tégla családi ház, Nagykanizsán, Vásárcsarnok, Belváros közeli, Zala megyében. www.dashaus.hu
Zalaegerszeg, Belváros, lakás
Zalaegerszeg, Belváros, lakás - Eladó tetőtéri lakás Belvárosban Zalaegerszegen. www.dashaus.hu
24.999.000 Ft.
Zala megyei, Zalaegerszegi, belvárosi Tágas lakás, többfunkciós, raktárnak is jó, nagyméretű pincével eladó! www.dashaus.hu
Zalaegerszeg, Andráshida, családi ház
Zalaegerszeg, Andráshida, családi ház - Zalaegerszegen Andráshidán családi ház eladó. www.dashaus.hu
22.000.000 Ft.
Zala megyei, zalaegerszegi Andráshidai eladó családi ház, akár több generációnak, vagy vállalkozásra is jó lehet! www.dashaus.hu
Ingatlan TV - Das Haus Immobilien Kft. - Zalaegerszeg, Kosztolányi út 9/b. - - Tel/fax: 92/326-369 | LOGIN