Adatlap nyomtatása..., családi ház
Eladó zala megyei ház, ingatlan. ingatlankeszthely.hu

Azonosító szám: 5135624

Állapot: Felújított

Ügyintéző neve: Tamás Tibor

Ügyintéző telefonszáma: 70/339-3872

Ügyintéző email címe: tamastibor@ingatlantv.tv
38.900.000 Ft.
Egyéb
Alapterület:
210 m2
Telek méret::
1064 m2
Szobák száma:
7
Fűtés:
gáz (cirko)
Építőanyag:
tégla
Építés éve:
1993
Közművek
Csatorna:
van
Gáz:
van
Villany:
van
Víz:
van
Érdeklődés az ingatlanról: Tamás Tibor
Das Haus Ingatlanközvetitő.
www.ingatlankeszthely.hu

KIZÁRÓLAGOSAN CSAK a DAS HAUS Ingatlan irodánál van hirdetve.

A Kis Balaton mellett Zalaszabaron, Zobori kalandpark közelében igényes, kúria jellegű családi ház eladó.

Kód: 5135624

A családi ház a település központjában található. Az épület 210 m2 nagyságú, - a kisebbik rész kb. 60 négyzetméter -, négy és fél szobás. A 150 éves fagerendás épületrész, amely az 1990-es évek elején teljes felújításra, bővítésre, újjáépítésre került, a végtermék egy igényesen kialakított kúria jellegű ház lett, azóta is folyamatosan karbantartott. A telek nagysága az épülettel együtt 1064 m2. A szabad terület dús növényzetű, mely védi a házat az időjárástól, nyáron hűvöst tart, védi a külvilág porától, zajától és teljesen elzárt nyugalmas, belső kertet biztosít. A főépületen kívül egy vendég és egy házvezetői apartman is ki van alakítva külön-külön bejárattal. Ezért alkalmas akár több generáció, különböző vállalkozás vagy üdültetés stb. céljára. A 110 m2-es tetőtér igény esetén beépíthető.
A főépületben a - két apartmanon kívül - található egy élhető konyha gépesítve, ebédlő igényesen bútorozott, USA-ból hozatott CENTURY márkájú, keleti jellegű bútorral, a nappaliban kerámia művész által tervezett kandalló, mely egyben cserépkályha is, egyedi csempékkel, a dolgozószobában klíma berendezés, a hálószobában egyedileg készített dupla, széles ágykeret van, ami vízágyként is szolgált, két fürdőszoba az egyikben masszás káddal, bidével, kézmosóval, WC-vel, szoba biciklivel, a másikban zuhannyal, WC,-vel, kézmosóval, melegítő törölközőszárítóval, beépített tároló hely, kis bárhelyiség, két télikert mindkettőben fűtés és vízvezeték is van, barkácsszoba, kamra, a teraszról nyílik, borospince fedett előterű, tároló pince, a garázs fűtött távirányítóval működtetett kapuval ellátott.
Az ingatlannak három utcai bejárata van, a kovácsoltvas toló kapu a település főterére nyílik, melyhez pár lépésre van a templom, posta, kereskedelmi egységek, autóbusz megálló.
A családi ház teljes közművesített, a helyiségek részben laminált burkolattal, részben kerámia lappal burkoltak. A fűtést gázcirkó, kandalló és villanykályha biztosítja. A meleg vizet gázcirkó és villanybojler szolgáltatja.
A boltíves ablakok és ajtók szibériai vörösfenyőből készültek, jelentős részükben Amerikából származó értékes csiszolt és színezett ólomkeretes üvegtáblák vannak beépítve.
A lakóház körbe kerített, részben téglából részben egyedileg tervezett kovácsoltvas kerítéssel. Az épület külső részén három kisebb terasz, kettő tetővel fedett, az udvarban egy 178 m2-es terület térburkolattal ellátott, fúrt kút, a szauna használat utáni merülő medence, tekerővel kihúzható szoba nagyságú napárnyékoló is található, kerti világítással. Annak ellenére, hogy az ingatlant körbe út veszi körül nem zajos, nincs kitéve a külvilág forgalmának.
A ház biztonságos, az ablakok, ajtók egy részén elektromosan működő biztonsági rácsok, másik részén beépített vasrács van felszerelve. Kaputelefonos.
A településről Zalakaros 10 percre, Hévíz, Keszthely, Balaton, Nagykanizsa kb. fél óra alatt megközelíthető.
Amennyiben érdekli, hívjon, szívesen megszervezem a tulajdonossal a megtekintést!
Ügyfeleinknek többféle, szakszerű, gyors és ingyenes szolgáltatást is ajánlunk, kedvezményes díjjal ügyvédet kínálunk.


Extrák
több generációnak alkalmas
alacsony rezsi
vállalkozásra is alkalmas
jó tájolás
zöldövezet
csendes
étkező
fagerendás mennyezet
beépített hangulat világítás
járólap
kandalló
fa-hőszigetelt ablakok
fa beltéri ajtók
beépített konyhagépek
beépített klíma
télikert
garázs
elektromos garázskapu
saját udvari parkolás
pince
saroktelek
térköves udvar
fúrt kút
bútorozottan is eladó
több féle fűtésrendszer
fürdő és WC külön
fa hőszigetelt bejárati ajtó
nagy terasz
fedett terasz
jó elrendezés
jó közlekedés
garázs - bent az árban
két külön bejárat
fürdőszoba ablakkal
fürdőszoba bidével
buszmegálló a közelben
orvosi rendelő közelben
iskola közelben
rendezett kert

Az ingatlanról nagyobb fotókat tekinthet meg a www.ingatlantv.tv internetcímen!