IngatlanTV - Ingatlan keresése
IngatlanTV - IngatlanokIngatlanTV - VideókIngatlanTV - Ingatlan keresőkIngatlanTV - Hitelközpont
Ingatlanok
IngatlanTV - Ingatlanközvetítés a jövobol!

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

 
Ingatlan gyors keresés
Állás
Csok infó
Egyéb
Partner linkek
Jognyilatkozat


Találatok szűkítése
Típus:
Kategória:
Állapot:
Ártól:
...-ig:
Megye:
Alapterülettől:
...-ig:
Település:
Építőanyag:
Fűtés:
Városrész:
Szobaszám:
Rendezés:
Megjelenés (csökkenő, növekvő); Ár (csökkenő, növekvő); Alapterület (csökkenő, növekvő); Azonosító (csökkenő, növekvő)
3 találat 1 oldalon, ebből 3 db. található a(z) 1. oldalon. (Változtatás: db./oldal)


Ingatlanok - Kehidakustány
Kehidakustány, telek
Kehidakustány, telek - Kehidakustányban építési telek eladó.
5135550
- telek
- Telek: 737 m2
3.990.000 Ft.
x
Kehidakustány, telek
Kehidakustány, telek - Kehidakustányban építési telek eladó.
5135549
- telek
- Telek: 777 m2
4.990.000 Ft.
x
Kehidakustány, üdülő, nyaraló
Kehidakustány, üdülő, nyaraló - Hévíz közelelében, Kehidakustányban, a Thermál fürdőhöz pár száz méterre 8 lakásos apartmanházban 2  szobás amerikai konyhás nyaraló eladó, alapterület 56 m2 + erkély közös udvar használat fizetővendég szolgáltatásra alkalmas, igényes kialakítású.
5134907
- Újszerű
- Alapt.: 56 m2
- 3 szoba
- Fűtés: gáz (cirko)
14.000.000 Ft.
x
Kehidakustány

Ingatlanpiaci hírek, ingatlan, lakás, családi ház árak Kehidakustány, Zala megye

Állást keres?

Szeret telefonálni, emberekkel beszélgetni? Ingatlanértékesítésre kollégát keresünk, akár másodállásban is, akár nyugdíj mellett is, vállalkozói jogviszonyban, EXTRA magas jutalékkal, Kehidakustány és Hévíz térségéből!

További információ: Das Haus Immobilien KFT

30/3140123, Sipos András Ingatlanközvetítő

Kehidakustányi Ingatlanpiaci hírek:

Hévíz, Sárvár és Bükfürdő mellett Kehidakustány is ott szeretne lenni a gyógyfürdőkbe vágyó orosz turisták úti céljai között.

Kehidakustány Ingatlanpiac :

Kehidakustány: a golfpályában bíztak

Kehidakustány szintén ismert gyógyfürdővel rendelkezik, Hévíztől pár kilométerre fekszik Zalaegerszeg irányába. Azonban kisebb település mint Hévíz és Zalakaros, így kisebb az ingatlanválaszték is. A pár évvel ezelőtti élénk forgalomhoz, illetve a korábbi nagy várakozásokhoz képest szinte áll az ingatlanpiac. Sokan az új golfpályában bíztak, de ez egyelőre nem készült el. Az árak azóta visszaestek, a magas áron kínált ingatlanokat lényegesen olcsóbban adják el. Megjelent egy kisbefektetői réteg, akik látván ezt a tendenciát, olcsón próbálnak meg ingatlant venni. Kehidakustány környékén, Zalaszentgrót irányában a kis értékű, főként zártkerti ingatlanok találnak a leggyorsabban gazdára 1-2 millió forint körül, de előfordulnak 1 millió forint alatti vételek is, amiket magyarok vesznek az ország egész részéből befektetési céllal, illetve nyaralónak, amelyet aztán felújítanak. A vendégházak, apartmanok az év nagy részében kihasználatlanok. A 8-12 lakásos apartmanházakban a lakások mérettől függően általában 100-150 ezer forint/nm-áron, vagyis 5-10 millió forint körül kelnek el. Nagy a vevők alkupozíciója a családi házak piacán is a kis kereslet miatt, így aki házat akar eladni, jócskán kell engednie az esetleges magasabb árból. A családi házak végül általában 100-150 ezer forintos négyzetméteráron találnak vevőre. Mindhárom zalai településen viszont vannak olyan látogatók, akik nem gondolkodnak ingatlanvásárlásban, mert egyszerűbb és olcsóbb nekik a wellness szállodák szolgáltatásait igénybe venni arra a pár napra, amíg ott tartózkodnak. Bővebben: Fürdővárosban élne? Hol, mennyiért vásárolhat ingatlant? Kehidakustányi ingatlanpiac.

Kehidakustány:

Kehidakustány Zalaegerszegtől, Zala megye megyeszékhelyétől 30 km-re, Hévíztől 14 km-re fekszik.

Kehidakustány Zala megye északi részén, a Zala folyó észak-déli völgyében, annak két partján, a nyugatin Kehida, a keletin Kustány községrész terül el.

Két mellékút szeli át a települést. Az egyik a fontosabb Zalakomár–Zalacsány–Zalaszentgrót mellékút a nyugati oldalon, a másik a keleti parti településeket összekötő alsóbbrendű út. A falu két része között két híd biztosítja az átkelést. Autóbuszok Keszthely és Zalaszentgrót felől szolgálják ki.

A Kehidakustány elnevezés a korábban önálló két település Kehida és Kustány összevonásával alakult ki.

A két település egyesülésére 1977-ben került sor. Kehidakustány számára komolyabb gazdasági fejlődést egy termálfürdő kiépítése hozta (Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő), melynek révén jelentős idegenforgalmi és vendéglátó hálózat épülhetett ki a 90-es és 2000-es évek során.

Kehidakustány – Gyógy- és Élményfürdő

A 90-es években még a megszűnés fenyegette a kehidakustányi termálfürdőt, amely a 2003-as megújulása után rövid idő alatt a legkedveltebb magyarországi üdülőhelyek közé emelkedett. A hazai magánbefektetők nevéhez fűződő Kehida-sztorit azóta sikertörténetként emlegetik.

Település és fürdő

Az ezer lakosú zalai település Keszthelytől 20, Hévíztől 15 kilométerre észak-nyugatra található. Maga Kehidakustány három egykori falu – Kehida, Kustány és Barátsziget – egyesülésével jött létre. Barátszigetet még 1939-ben, Kustányt pedig 1977-ben csatolták Kehidához. Sok kis településhez hasonlóan jó néhány évig Kehidán sem tudták kiaknázni a gyógyvízben rejlő lehetőségeket. A községben már a 80-as években is működött egy kisebb termálfürdő, azonban a fejlettebb hévízi tófürdőhöz és a zalakarosi termálfürdőhöz képest a kettő betonmedence nem volt túlzottan vonzó fürdőzési célpont.

A 90-es években két építési vállalkozó, Horváth Tihamér és Horváth Sebestyén némi földterülethez jutott Kehidán, amin szívesen túladtak volna, de senkinek nem tudták értékesíteni. Később a település vezetői azt ajánlották nekik, hogy vegyék át a nehézségekkel küszködő termálfürdőjük üzemeltetését, próbálják meg felfuttatni, s így talán a telkük is kelendőbb lesz. Mindebből született az a megállapodás, amelynek értelmében 50 évre bérbe vette a testvérpár a kehidai termálfürdőt. A régi fürdő helyén 2003-ban egy teljesen új élményfürdőt, s vele együtt egy négycsillagos szállodát építettek.

A nem is olyan régen még a lassú elnéptelenedés által fenyegetett falu néhány év alatt rendkívül népszerű üdülőhellyé vált. Ma már együtt emlegetik a nagyobb múltra visszatekintő zalai gyógyfürdőkkel. A tulajdonosoknak sikerült kitörni a közeli Hévíz árnyékából és önálló arculatot adni a fürdőhelynek. Mindebből nem csak Horváth testvérek profitáltak, hiszen az elmúlt években egyre több szálloda, panzió és apartmanház nyitotta meg kapuit a kehidakustányi fürdő közelében.

Gyógyhatás

Mozgásszervi, idegrendszeri, bőrgyógyászati és egyes nőgyógyászati betegségek kezelésére, valamint a balesetek utáni rehabilitáció elősegítésére is alkalmas a kehidai gyógyvíz, amely gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Szolgáltatások

A fürdő három részre tagolódik: gyógyfürdő, élményfürdő és a kültéri strandfürdő. A kehidai létesítményben összesen 13 medence működik. Mind a kültéri, mind a beltéri részen csúszda található, a fürdőben külön gyermekmedence, gyógyvizes ülőmedencék, sodrófolyós medence található. A fürdőben pihenőszoba, valamint többféle szauna is a vendégek rendelkezésére áll. A komplexum bababarát szolgáltatásai közé tartozik, hogy babaágyat, pelenkázó helyiséget, fürdetőkádat, bébiétel melegítési lehetőséget biztosítanak a  gyerekekkel érkezőknek. A kehidai termálfürdőben számos wellness-szolgáltatást is kínálnak a látogatóknak: aromaolajos fürdőt, fitnesz-termet, Kneipp taposó medencét, többféle masszázst és iszappakolást.

Elérhetőség

8784 Kehidakustány, Kossuth utca 62.

Telefon: +36-83-534-500

Forrás: termalonline.hu

Kehidakustányi ingatlanokkal kapcsolatos kulcsszavak:

Kiadó – eladó ingatlan Kehidakustány, ingatlanok Kehidakustányban, Kehidakustányi ingatlan, lakás, sorház, családi ház, ingatlanpiac Kehidakustány, házárak, lakásárak, ingatlanárak Kehidakustányban, Kehidakustányi ingatlanközvetítő, ingatlaniroda, ingatlan Kehidakustány környékén. Zala megye, Kehidakustány.

 

  

Rendezés: Véletlenszerü (random)
 
Rendezés: Legújabb
 
Rendezés: Legolcsóbb
 
Rendezés: Legnagyobb alapterület
Zalaegerszeg, Csácsi hegy, zártkert
Zalaegerszeg, Csácsi hegy, zártkert - Eladó zártkerti ingatlan Zalaegerszegen. www.dashaus.hu
4.999.000 Ft.
Az eladó Zalaegerszegi, Csácsi hegyi, zártkerti ingatlan, akár állandó lakhatásra is alkalmas lehet. www.dashaus.hu
Nagykanizsa, Cserfői hegy, zártkert
Nagykanizsa, Cserfői hegy, zártkert - Zártkerti ingatlan olcsón eladó Nagykanizsán.
2.200.000 Ft.
Zala megyében, Nagykanizsa Vajda cserfő zártkerti ingatlan eladó. www.dashaus.hu
Hahót, családi ház
Hahót, családi ház - Kedvező áron Eladó ház Hahóton. www.dashaus.hu
18.900.000 Ft.
Kedvező áron eladó egy családi ház Hahót központjában teljes berendezéssel Zalaegerszeg és Nagykanizsa között, Zala megyében. www.dashaus.hu
Zalaegerszeg, Belváros pereme, lakás
Zalaegerszeg, Belváros pereme, lakás - Eladó belváros téglalakás Zalaegerszegen. www.dashaus.hu
18.999.999 Ft.
TÁGAS LAKÁS, TELJES KÉNYELEM VÁRJA ITT! Itt, a Zalaegerszegi, belváros közeli társasházi, cirkós téglalakás házában nincs lift, de nincs is szükség rá, mivel az eladó lakás 1.emeleti! www.dashaus.hu
Zalaegerszeg, Csács, zártkert
Zalaegerszeg, Csács, zártkert - Eladó zártkerti ingatlan Zalaegerszegen Csácsi hegyen. www.dashaus.hu
2.900.000 Ft.
A Zalaegerszegi, Csácsi hegyi eladó zártkerti ingatlan kiváló lehet hétvégi háznak kikapcsolódásra, kertészkedésre kisgyerekeseknek, vagy idősebeknek is, mivel teljesen sík a telek! www.dashaus.hu
Ingatlan TV - Das Haus Immobilien Kft. - Zalaegerszeg, Kosztolányi út 9/b. - - Tel/fax: 92/326-369 | LOGIN